Way2staysafe is een samensmelting van een team aan ervaren organisers en een team van experts in coronapreventie. Samen biedt dit team aan professionals efficiënte maatregelen, doeltreffende controles van hygiëne op de werk- of schoolvloer en garantie van de kwaliteitssystemen.
Sinds de uitbraak van het coronavirus volgen we de situatie op de voet. Het was dan ook een logische stap om een professioneel team van experts samen te stellen. Ervaring in snel en efficiënt oplossing bieden, gecombineerd met jarenlange ervaring in kwaliteitscontroles en veiligheidsmaatregelen.
Deze samensmelting aan ervaring zorgt ervoor dat snel 
en adequaat de juiste voorzorgsmaatregelen geïntroduceerd worden voor uw bedrijf, winkel, productieruimte, school, kantoor of praktijk.

Way2staysafe biedt een allround oplossing gebaseerd op drie pijlers:


1) Een professionele audit laten uitvoeren door onze experts in hygiëne en kwaliteitssystemen; 

2) Snelle levering van high-level veiligheidsproducten zoals dispensers, schermen en persoonlijk bescherming, maar ook vlotte  beschikbaarheid aan veiligheidspersoneel;

3) Ondersteuning in uw volledige communicatie naar medewerkers, klanten en leveranciers.

Bij Way2staysafe vindt u de juiste professionele omkadering van producten en diensten om uw heropstart vlekkeloos te laten verlopen.

Laten we niet het coronavirus, maar uw bedrijf, winkel, productieruimte, school, kantoor of praktijk heropleven!