Elk project is anders, maar de basis gaat over hygiënische maatregelen, hoe de social distance handhaven binnen én buiten uw gebouw, de communicatie hiervan en uiteraard ook de organisatie.

thumb_handdispenser3.jpeg

Online en offline communicatie

Wilt u uw medewerkers, klanten en/of leveranciers helder en duidelijk informeren over de maatregelen binnen uw bedrijf? Wij zetten per doelgroep een krachtig communicatieplan op poten.

Meer weten? Klik hieronder.

thumb_handdispenser3.jpeg

Veiligheidspersoneel

Onze hosts en stewards begeleiden uw medewerkers, klanten en leveranciers als de beste. Deze professionals zijn getraind om de juiste informatie op een korte en krachtige manier over te brengen en focussen op coördinatie, informatie en begeleiding. Door hun opvallende veiligheidshesjes is meteen duidelijk wat hun functie is en waarom ze postvatten aan uw bedrijfslocatie.

Klik hieronder om te zien waarvoor onze staff wordt ingezet.

thumb_handdispenser3.jpeg

Beschermende kledij

Volstaat in uw sector het gebruik van een mondmasker niet? Geen nood, wij bekijken de mogelijkheden om uw medewerkers volledig van beschermende kledij te voorzien: gezichtsmaskers, schorten en handschoenen. Ook gele hesjes voor uw veiligheidspersoneel zijn onmisbaar.

Klik hieronder voor de mogelijkheden!.

thumb_handdispenser3.jpeg

Visuele communicatie en signalisatie

Streeft u naar een optimale en gepersonaliseerde visualisering van uw maatregelen? Wij leveren de juiste hulpmiddelen aan om dit te realiseren:

  • Bestickering van deuren, ramen en vloer (eg. 1,5 meter afstand houden);
  • Ontwerp en realisatie van (virtuele) posters;
  • Ontwerp en realisatie van informatieborden (eg. Pijlen en wegwijzers naar desinfectie-units…).
thumb_handdispenser3.jpeg

Mondmaskers en mondkapjes

Bent u op zoek naar (gepersonaliseerde) mondmaskers voor uw medewerkers? Wij kunnen u voorzien in voldoende aantallen en kwalitatieve opties:

  • Mondmaskers FFP2;
  • 3-laags mondmasker;
  • 100% polyester (herbruikbaar en mogelijkheid tot personaliseren).

Klik hieronder voor onze webshop!

thumb_handdispenser3.jpeg

Plexiwanden en afscheidingsschermen

Het zal wellicht nog even duren voor alles weer 100% normaal verloopt, maar tot dat moment staan wij u met raad en daad bij om zoveel mogelijk sociale interactie mogelijk te maken. Vindt u een vriendelijk gezicht aan de ontvangstbalie van uw bedrijf nu nog belangrijker dan voor de Covid-19 uitbraak? Wij ook! Daarom voorzien wij in een elegante plexiwand om uw host of hostess veilig aan de slag te laten gaan. Deze wanden zijn ook beschikbaar in een aangepast design voor uw kantine: uw medewerkers komen samen tijdens de lunch, terwijl alle veiligheidsvoorschriften worden gerespecteerd. Ook onze verplaatsbare, plexi roll-ups zijn ideaal voor een kantoorruimte: u kunt naar believen uw ruimte indelen om zo tot de meest ideale opsplitsing te komen. Klik hier voor onze webshop!

Mobiele ruimtes

Heeft u onvoldoende ruimte in uw kantoorruimte om in alle maatregelen te voorzien, maar wil u toch de meest optimale bescherming bieden aan uw medewerkers?

Neem hieronder een kijkje voor onze mobiele oplossingen: desinfectiecontainers of mobiele dispensers !

thumb_handdispenser3.jpeg

Alcoholgel & desinfectie

Ontsmettingsmiddel bestaat in alle formaten en vormen. Wij bieden u de vorm aan die het best bij uw doelgroep past: grote dispensers in de sanitaire ruimtes van uw bedrijf, spray om klinken te poetsen, kleine flesjes op het bureau van elke medewerker of wegwerp-doekjes voor leveranciers of bezoekers. Wij voorzien in uw nood en vraag!